شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴
خواندنی ها

ژنرال آمریکایی: ناتو به موشک‌های دوربرد بیشتری برای مقابله با روسیه نیاز دارد

ژنرال آمریکایی: ناتو به موشک‌های دوربرد بیشتری برای مقابله با روسیه نیاز دارد
ایرانیان جهان - ایسنا /یکی از ژنرال‌های آمریکایی گفت، ناتو به موشک‌های دوربرد بیشتری در انبارهای تسلیحاتی خود برای بازدارندگی روسیه از حمله به اروپا نیاز دارد چون انتظار می‌رود ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /یکی از ژنرال‌های آمریکایی گفت، ناتو به موشک‌های دوربرد بیشتری در انبارهای تسلیحاتی خود برای بازدارندگی روسیه از حمله به اروپا نیاز دارد چون انتظار می‌رود که مسکو به دنبال افزایش تولید تسلیحات دوربرد خود است.
 استفاده موثر روسیه از موشک‌های دوربرد در جنگ با اوکراین، مقام‌های نظامی در کشورهای غربی را به اهمیت این موشک‌ها برای نابودی پست‌های فرماندهی، مراکز حمل و نقل و سکوهای پرتاب موشک در پشت خطوط دشمن مجاب کرده است.
به نقل از خبرگزاری رویترز، ژنرال «جان رافرتی» از مقام‌های ارشد نظامی آمریکایی در پایگاه نظامی این کشور در ویزبادن آلمان گفت: «ارتش روسیه امروز بزرگتر از زمانی است که جنگ در اوکراین را آغاز کرد.»
بازار
وی افزود: «ما می‌دانیم که آنها به سرمایه‌گذاری در موشک‌ها و راکت‌های دوربرد و پدافند هوایی پیشرفته ادامه خواهند داد. بنابراین افزایش توانمندی‌های اتحاد واقعا مهم است.»
جنگ در اوکراین وابستگی شدید اروپا به ایالات متحده برای تامین موشک‌های دوربرد را برجسته کرده است، به طوری که کی‌یف به دنبال تقویت دفاع هوایی خود است.
رافرتی اخیرا به عنوان فرمانده پنجاه و ششمین فرماندهی توپخانه ارتش ایالات متحده در شهر «ماینز-کاستل» آلمان، که در حال آماده‌سازی برای استقرار موقت موشک‌های دوربرد ایالات متحده در خاک اروپا از سال 2026 است، منصوب شده است.
انتظار می‌رود بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه در دیدار با پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده این مساله را روشن کند که آیا چنین استقرارهایی که در زمان ریاست جمهوری جو بایدن بین برلین و واشنگتن توافق شده بود، اکنون که دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگشته است، اجرا خواهد شد یا خیر.
این توافق استقرار، سامانه‌هایی از جمله موشک‌های تاماهاک با برد 1800 کیلومتر و سلاح هایپرسونیک در حال توسعه «دارک ایگل» با برد حدود 3000 کیلومتر را پیش‌بینی کرده بود.
روسیه از استقرار برنامه‌ریزی‌شده موشک‌های دوربرد آمریکا در آلمان انتقاد کرده و آن را تهدیدی جدی برای امنیت ملی خود دانسته است.
روسیه نگرانی‌های ناتو مبنی بر احتمال حمله به یکی از اعضای این ائتلاف نظامی را رد و نگرانی‌ها در مورد گسترش ناتو را یکی از دلایل خود برای حمله به اوکراین در سال 2022 عنوان کرده است.
«فابین هافمن» یکی از محققان در دانشگاه اوسلو که متخصص در امور موشک است تخمین می‌زند که آمریکا حدود 90 درصد قابلیت‌های موشکی دوربرد ناتو را تامین می‌کند.
فرانسه، آلمان، ایتالیا، لهستان، انگلیس و سوئد اکنون در برنامه‌ای برای دستیابی به موشک‌های متعارف دوربرد زمینی موسوم به «رویکرد تهاجمی دوربرد اروپایی» (ELSA) شرکت می‌کنند.
به عنوان بخشی از این برنامه، انگلیس و آلمان در اواسط ماه مه اعلام کردند که کار بر روی توسعه موشکی با برد بیش از 2000 کیلومتر را آغاز خواهند کرد.


نظرات شما