ایرانیان جهان

آخرين مطالب

معاون رئیس جمهور در امور زن و خانواده:

آموزش و شناخت گام نخست نقش آفرینی زنان در پدافند غیرعامل معاونت امور زنان و خانواده

آموزش و شناخت گام نخست نقش آفرینی زنان در پدافند غیرعامل
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - پدافندغیرعامل از مواردی است که در ذره و ذره زندگی ما جریان دارد. به ایستادگی و قدرتمندی نیاز داریم تا بتوانیم با شیاطین بزرگ و کوچک مقابله کنیم و در جهادهای اصغر و اکبرموفق باشیم.

پدافندغیرعامل از مواردی است که در ذره و ذره زندگی ما جریان دارد. به ایستادگی و قدرتمندی نیاز داریم تا بتوانیم با شیاطین بزرگ و کوچک مقابله کنیم و در جهادهای اصغر و اکبرموفق باشیم.
خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در همایش زنان و پدافند غیرعامل ضمن ادای احترام به خانواده شهدا به ویژه شهید زین الدین و شهید فخری زاده گفت: عزت و استقلالمان را از شهدا داریم. مدیون خون آنها و پایداری و ایستادگی خانواده هایشان هستیم که امروز می توانیم صحنه هایی مثل 13 آبان را با افتخار جشن بگیریم .
مبنای همه حرکت های ما باید بر اساس آموزش و شناخت شکل بگیرد
خانم دکتر خزعلی در ادامه افزود: پدافندغیرعامل از مواردی است که در ذره و ذره زندگی ما جریان دارد. شاید نامش جدید باشد اما مسئله جدیدی نیست. چرا که به ایستادگی و قدرتمندی نیاز داریم تا بتوانیم با شیاطین بزرگ و کوچک مقابله کنیم و در جهادهای اصغر و اکبرموفق باشیم. تعبیرقرآن کریم در آیه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ» به همین مطلب اشاره دارد که توانمندی، قدرت و اقتدارتان را در برابر کسانی که می خواهند به شما صدمه بزنند، حفظ کنید. کسانی که می خواهند به گونه ای شما را به ضعف بکشانند و در شما نفوذ کنند و اهدافشان را در میان شما پیاده کنند. بالاترین قوت اول آگاهی و بعد عمل است. مبنای همه حرکت های ما باید بر اساس آموزش و شناخت شکل بگیرد و سپس به اقدام و عمل منتهی شود .
دشمن به دنبال روش‌های کم هزینه است
وی با بیان اینکه امروزدشمن به نتیجه رسیده اگر بخواهد از راه های گذشته که به صورت جنگ سخت بود وارد شود، شکست می‌خورد و تلفات زیادی خواهد داشت، تصریح کرد: بنابراین با هوشمندی به دنبال روشهایی است که با کمترین هزینه، بیشترین نتیجه حاصل شود. ایجاد تفرقه بین گروه های مختلف و به راه انداختن جنگهای نیابتی همه نمونه هایی از این تلاش دشمنان است. صحنه هایی که در کشورهای اسلامی شاهد بودیم که چگونه با ایجاد داعش تلاش کردند مسلمانان را به جان هم بیاندازند .
وی ادامه داد: بخش دیگر از تلاش دشمن، از درون و موریانه‌وار است تا بتواند با تغییر هویت ملتها، اهداف خود را به جامعه هدف دیکته کند. آنطور که نظریه پردازشان می‌گوید دوران جنگ سخت و فیزیکی تمام شده است و باید کنار گذاشته شود و از درون قلب ها و فکرها به ملت ها نفوذ کنیم و آنها را به عنوان سربازان و پیاده نظامان به خدمت خود بگیریم. این همان موقعیتی است که زنان باید میدان عمل را به دست بگیرند. اگر زنان، آگاهی، مهارت، کنش و عکس‌العمل لازم را در ابعاد مختلف و موقعیت هایی که روزبه روز تجدید و نو می‌شود نداشته باشند، صدمه می بینیم .
مقابله با جنگ نرم با بخشنامه پیش نمی‌رود
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با بیان اینکه می‌خواهیم ببینیم وظیفه ما چیست تا بتوانیم با برنامه های دشمن مقابله کنیم تصریح کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با عنایت به اینکه عمدتا متمرکز بر این سربازان، این جایگاه و سنگر زن و خانواده است؛ (جایی که به صورت ویژه مورد هدف و برنامه ریزی دشمن برای تغییر هویت و ساختار است) وظیفه دارد در دو جنبه دفاعی و تهاجمی برنامه‌هایی را تدارک ببیند. این معاونت، برنامه‌ای جامع بر مبنای شعار رئیس جمهور در راستای ایران قوی و دولت مردمی تدارک دیده است. این دولت مردمی باید از خود مردم باشد و با مردم همراه باشد. هم افزایی مردم را داشته باشد و به دست خود مردم اداره شود. بسیاری از حرکت های نرم و مسائل رسانه‌ای که افکار جوانان، زنان و خانواده ها را تحت تاثیر قرار می دهد با ابلاغ بخشنامه و دستور العمل کاری از پیش نمی برد بلکه خود زنان و مردم باید وارد میدان و جبهه جنگ شوند و دولت نقش حمایت کننده و پشتیبان را ایفا کند .
وی برنامه‌های این معاونت را در دو بخش مقابله با آسیب‌ها و توانمندسازی معرفی کرد و توضیح داد: در بخش مهارت آموزی و توانمندسازی خانواده‌ها، بحث های بهداشت و سلامت زنان را مد نظر قرار داده ایم. بخشی شامل ورزش زنان می شود و آشنایی با مسائل بهداشتی و مهارت آموزی های لازم در این زمینه را مد نظر قرار داده ایم. همچنین مباحث مربوط به تربیت، آموزش و پرورش و بسیاری از حرکت های تربیتی که باید توسط خانواده ها صورت بگیرد و باید زنان عهده دارد آن باشند را مدنظر قرار داده ایم .
ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی است
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: خانواده از مسائل مهمی است که در سال های اخیر به دلیل عدم تاب آوری‌ها و عدم شناخت زوجین نسبت به مسئولیت‌هایشان و عدم فراهم شدن مسائل فکری و مسائل اقتصادی، از درون مورد هجمه قرار گرفته است؛ گاهی بالارفتن آمار طلاق تنها به مسائل اقتصادی نسبت داده می شود در حالی که ریشه بسیاری ازآنها فرهنگی است .
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور توضیح داد: اشتغال از نیازهای اساسی جوانان امروز است. بخش مهمی فرهنگی است. باید فرهنگ کار صحیح، حلال و با تلاش و پشتکار را در جامعه آموزش بدهیم. مهارت‌های مختلف کسب و کار را آموزش بدهیم. بخش مهمی از مسئله تامین و امنیت غذایی مربوط به آموزش، شناخت صحیح و دقیق از غذای سالم و ارگانیک است که بتواند سلامت جامعه را حفظ کند و از حرکات دشمن برای صدمه زدن از درون خانواده ها و از صدمه های غذایی و بیولوژیک جلوگیری کند .
اهمیت آموزش سواد رسانه‌ای به زنان و مادران
او خاطرنشان کرد: رسانه از مواردی است که در زمینه آن به آموزش نیاز داریم. سواد رسانه‌ای زنان و مادران که در نوع استفاده از رسانه و پاسخگویی مناسب فرزندمان و نوجوانمان که در معرض حملات دشمن قرار می گیرد، نیاز به سواد رسانه دارد. جلوگیری از مصرف گرایی هم از مواردی است که نیاز به آموزش دارد. بخشی از این توانمندسازی‌های، معنوی و فکری و روحی است و بخشی هم توانمندسازی شغلی. آموزش کسب و کار و فراهم کردن شرایطی که بتوانند شغل‌های خانواده محور داشته باشند تا جوان های خانواده در اداره امور مشارکت داشته باشند .
خانم دکتر خزعلی افزود: مشکل اقتصادی خانواده می‌تواند زمینه برخی تهدیدات را فراهم کند. بنابراین در این بخش باید بیشتر توانمندسازی را مد نظر قرار دهیم. یکی از مواردی که پیشنهاد دادیم و در دستور کار کمیسیون اجتماعی است این است که بتوانیم هر قانون و آیین نامه ای در هر وزارتخانه‌ تصویب می شود را با پیوست خانواده همراه کنیم .
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور بیان کرد: الگوهایی که برای زنان و دختران ارائه می‌دهیم باید با نگاه خانواده محور باشد. شناخت نیروی انسانی، شناخت نخبگان و فراهم کردن زمینه برای شکوفایی استعداد و به ثمر رسیدن توانمندی های آنها کافی است تا ایران قوی داشته باشیم و در برابر جنگ نرم دشمن با اقتدار حاضر شویم .
خانم دکتر خزعلی توضیح داد: امیدوارم با حرکت‌ها و برنامه‌های عملی، شاهد این باشیم که آسیب‌ها نتواند امنیت ما را نشانه رود. در این راه نیاز به حرکت مردمی و جهادهمگانی با پشتیبانی جدی دولت مردمی داریم. امید است با توکل به خداوند متعال و عنایت ائمه اطهار و شهدای اسلام بر این مسائل و مشکلات فائق بیاییم و آینده‌ای نورانی و امید بخش را برای جوانان نوید بدهیم .
لازم به ذکر است همایش زنان و پدافند غیرعامل شنبه 15 آبان‌ماه با سخنرانی، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری، فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس و با حضور خانواده معزز شهیدان زین‌الدین و فخری‌زاده و جمعی از فعالان برتر حوزه زنان و پدافند غیرعامل در سالن همایش های شهید طهرانی‌مقدم سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد .

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/285118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواوی با تراشه هوش مصنوعی جدید خود جای خالی انویدیا را در چین پر می‌کند

حسن بهشتی‌پور: اولویت اول اسراییل این است که توافقی بین ایران و امریکا نشود/ رژیم صهیونیستی بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند در منطقه جنایت انجام دهد

آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به فاصله یک روز

تحریم‌های نفتی جدید آمریکا علیه ایران

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

روسیه، فرانسه را مسخره کرد؛ بازدارندگی‌تان مثل چترهای کاغذی است

افزایش 80درصدی سوء تغذیه در میان کودکان غزه

انفجار موتورسیکلت‌ بمب‌گذاری شده در تل‌آویو

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟

واردات گوشت قرمز رکورد زد

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

پوشش گسترده مسیرهای پروازی به عراق با یوتراوز

افت سود بانک‌های بزرگ چین تحت فشار رکود اقتصادی و جنگ تجاری

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مشمول قانون اجرای اصل 44 می‌شوند

زمان واریز کسورات معوق بازنشستگان اعلام شد

پیشرفت‌های امروز کشور در سایه نظام اسلامی و تلاش مدیران دلسوز محقق شده است

درس‌های چین برای صنعت خودرو ایران

سیاست خارجه آمریکا دربست در اختیار نتانیاهو + فیلم

سقوط قیمت طلا در بازار جهانی؛ اونس طلا به 3309 دلار رسید (10 اردیبهشت 1404)

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

اردوغان: اسرائیل آتش جنگ را به سوریه می‌کشاند؛ پاسخ ما قاطع خواهد بود

مخالفت ده‌ها نماینده پارلمان عراق با حضور جولانی در بغداد

سفیر روسیه، توان فرانسه برای ایجاد بازدارندگی هسته‌ای در اروپا را مسخره‌کرد

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

اهمیت مطالبه گری از سازمان‌ها در عرصه مبارزه با قاچاق

اهمیت شیشه‌ محافظ در خرید گوشی‌های اقتصادی: مهمترین نکاتی که باید بدانید

تردد مجدد مسافران ایران و جمهوری آذربایجان از مرز بیله سوار

جذب 36 سرمایه‌گذار برای فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان

قیمت نهایی بنزین وارداتی پس از اعمال سایر هزینه‌های مرتبط اعلام خواهد شد

خراسان جنوبی بهشت گوهرسنگ‌ها؛ چالش تبدیل سنگ‌های خام به گنجینه اقتصادی

کاهش رضایت شهروندان آمریکا از مدیریت اقتصادی ترامپ

ساعت بازی بارسلونا – اینتر / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا / طارمی به میدان می‌رود؟ | اخبار ورزشی

5 مهاجم با بهترین نرخ گلزنی در پنج لیگ برتر اروپا در فصل 25-2024؛ فقط یک نفر بالاتر از لواندوفسکی

افزایش برداشت گاز قطر از پارس جنوبی

توافق مواد معدنی اوکراین ممکن است امشب امضا شود

تداوم افزایش عرضه ال‌ان‌جی آمریکا به اروپا