ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دوچرخه سواری توان یابان در بوستان جنگلی سرخه حصار شهرداری تهران

دوچرخه سواری توان یابان در بوستان جنگلی سرخه حصار
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به مناسبت فرارسیدن سوم ژوئن 2021 برابر با 13 خرداد 1400، روز جهانی دوچرخه، همایش و رویداد دوچرخه سواری افراد دارای معلولیت در راستای شعار " تهران، شهری برای همه " از سوی معاونت حمل و نقل ترافیک در بوستان جنگلی سرخه حصار برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 13، مجتبی شکری، شهردار منطقه ، یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریت شهری را دستیابی به عدالت اجتماعی از طریق ایجاد توازن در بهره‌مندی از فضاهای شهری برای همه شهروندان از جمله معلولان و توانیابان درپی شعار " تهران، شهری برای همه " اعلام کرد و افزود : بر این اساس، اتخاذ تمهیداتی از قبیل برگزاری همایش، دوره های آموزشی و زمینه را برای حضور افراد داری معلولیت در اجتماع، افزایش اعتماد به نفس و بهبود روحیه و نشاط این عزیزان به عنوان بخش بزرگی از جامعه ما فراهم می کند.
او با اشاره به برگزاری رویداد دوچرخه سواری ویژه افراد دارای معلولیت به همت معاونت حمل و نقل ترافیک و همکاری هیات ورزش های جانبازان و معلولین در بوستان جنگلی سرخه حصار ادامه داد : در این رویداد شهروندان توان یاب و خانواده هایشان با حضور در بوستان جنگلی سرخه حصار ضمن در دست داشتن پلاکارد و بنر از همه خواستند "هوای دوچرخه سواران شهر را داشته باشند" تا این عزیزان هم بتوانند علاوه بر بوستان ها در معابر شهری از دوچرخه به عنوان مد حمل و نقل پاک بهره مند شوند.
شهردار منطقه 13 اضافه کرد : هرچه میزان استفاده از دوچرخه در میان افراد دارای معلولیت افزایش یابد، سلامت جسمی و فکری آنان بهبود خواهد یافت، از این رو، تمهیداتی از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 13 برای این گروه اختصاص یافت، بدین ترتیب که، پنجشنبه های هر هفته توان یابان می توانند در بوستان جنگلی سرخه حصار، دوره های آموزشی دوچرخه سواری را گذرانده و تمرینات خود را انجام دهند.
شکری با بیان اینکه رویداد دوچرخه سواری با استقبال گروه های توانیاب رو به رو شد یادآور شد: افراد حاضر در این مراسم همچنین مسائل و موضوعات خود را از قبیل راه اندازی خانه دوچرخه پیست دوچرخه سواری ویژه توان یابان با مسئولان معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه در میان گذاشتند تا ضمن بررسی پیشنهادات، به درخواست هایی که امکان اجرایی شدن دارند، رسیدگی شود .
بر پایه این خبر، در پایان مراسم، جوایزی به رسم یادبود توسط معاون حمل ونقل ترافیک منطقه به گروه های دوچرخه سواری حاضر در مراسم اهدا شد.
بنا بر اعلام سازمان ملل، سوم ژوئن از سال 2018 به عنوان ” روز جهانی دوچرخه سواری ” نامگذاری شده و و از تمامی فعالان فرهنگ دوچرخه سواری خواسته شد که در این تاریخ، اولین روز زندگی خود را با دوچرخه تجربه نمایند تا حفظ محیط زیست و سلامت در جامعه پوشش همگانی یابد. از این رو، سوم ژوئن 2021 برابر با 13 خرداد 1400، به عنوان چهارمین سال دوچرخه سواری گرامی داشته می شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/250413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین