ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نیمی از درآمد مولدسازی به دستگاه مشمول بازگشت داه می‌شود اخبار ایران

نیمی از درآمد مولدسازی به دستگاه مشمول بازگشت داه می‌شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسن پیمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی در جذب اعتبارات عمرانی سال 1401 اهتمام ویژه‌ای داشته باشند اظهار کرد: به منظور تسریع در رسیدگی به درخواست‌های تسهیلات تبصره 18 نیاز به مصوبه شورای برنامه ریزی و تفویض اختیار به کارگروه استانی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی یادآور شد: با توجه به مکاتبات مدیر کل اموال دولتی وزارت متبوع و پیگیری این اداره کل، مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به فروش خانه‌های سازمانی با در نظر گرفتن قانون جوانی جمعیت طبق مقررات اقدام کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در بخش دیگر به تشریح آیین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت پرداخت و گفت: همه دستگاه‌ها، سازمان‌ها، واحدها و سایر عناوین دولتی و وابسته و تابعه دولت همچون وزارتخانه‌ها، مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی و شرکت‌های بیمه دولتی، مشمول این آیین نامه می‌شوند.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های مشمول مکلفند حداکثر طی یک ماه از ابلاغ این آیین نامه، اطلاعات اراضی، املاک و سایر اموال و دارایی‌های غیرمنقول در اختیار خود اعم از اینکه بهره‌بردار یا مالک باشند را در سامانه جامع اموال دستگاه‌های دولتی ثبت و یا تکمیل کنند ادامه داد: اموالی که در سامانه سادا ثبت نشود به طور خودکار مازاد تلقی شده و توسط هیأت مولدسازی می‌شود.
پیمانی در این بخش خاطرنشان کرد: هیأت دارایی‌هایی که توسط دستگاه‌های مشمول مازاد اعلام نشده است را با توجه به معیارهایی بررسی کرده و موارد مازاد را با حضور نماینده دستگاه‌های مشمول بررسی می‌کند.
وی به شماری از معیارهای بررسی گریزی زد و گفت: دارایی که در راستای وظایف ذاتی دستگاه مشمول استفاده نمی‌شود، فضاهای اداری فاقد توجیه اقتصادی از جنبه سرانه استاندارد یا ارزش منطق‌های و موقعیت جغرافیایی، دارایی‌هایی که بیش از یک سال راکد یا بدون استفاده باقیمانده باشند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه دارایی‌هایی با کاربری یا بهره برداری تجاری، مسکونی، اقامتی و مشابه آن یا دارایی که در سادا ثبت نشده باشد جزو معیارهای بررسی محسوب می‌شوند.
وی در ادامه در مورد روش‌های مولدسازی اموال مازاد غیرمنقول و طرح‌های عمرانی نیمه تمام متذکر شد: فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی، فروش به صورت نقد یا اقساط از طریق مزایده عمومی و مذاکره و واگذاری حق بهره برداری در مقابل تکمیل طرح از اقداماتی است که در راستای تعیین و تکلیف این طرح‌های انجام می‌شود.
پیمانی به روش‌های دیگر اشاره کرد و گفت: تکمیل طرح در ازای تهاتر دارایی‌های مازاد به میزان طلب قطعی پیمانکاران، توقف طرح‌های فاقد توجیه فنی، اقتصادی و اجتماعی و تعیین تکلیف دارایی‌های آن از دیگر اقدامات است.
وی با تاکید بر اینکه هیأت اموال غیرمنقول مازاد را به یکی از روش‌های زیر تعیین تکلیف می‌کند بیان کرد: فروش به صورت نقد یا اقساط از طریق مزایده عمومی و یا مذاکر، واگذاری حق انتفاع با کاربری‌های مختلف در قالب انواع عقود اجاره و مشارکت در ساخت با بخش غیردولتی.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: تهاتر دارایی‌های مازاد به منظور ارزش افزایی موضوع ماده (10) این آیین نامه و یا در ازای طلب قطعی پیمانکاران به منظور پیشبرد طرح‌های عمرانی نیمه تمام همچنین استفاده از نهادها و ابزارهای بازار سرمایه از جمله صندوق املاک و مستغلات، صندوق زمین و ساختمان، صندوق پروژه و اوراق تأمین مالی از این دست از اقدامات است.
وی به نیمی از درآمد حاصل از مولدسازی اشاره کرد و افزود: نیمی از درآمد مولدسازی به خود دستگاه مشمول بازگشت داده می‌شود.
پیمانی درباره عواید حاصل از مولدسازی دارایی‌های دولت یادآور شد: این درآمد در دستگاه مشمول پس از کسر کارمزد، توسط مجری به حساب تمرکز وجوه درآمد مربوط نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود.
وی با بیان اینکه نیمی از مبالغ واریزی با تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور توسط خزانه بلافاصله به حساب تملک دارایی های سرمایهای دستگاه مشمول ستادی یا استانی واریز می‌شود اضافه کرد: مابقی وجوه مطابق تخصیص صادره در راستای مصوبات کمیته تخصیص موضوع ماده (30) قانون برنامه و بودجه بر اساس قوانین بودجه سنواتی هزینه می‌شود.
پایان پیام/89033/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1028628/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

روایت پزشک غزه از نقص عضو هفتگی نوزادان

الجزایر 2 جاسوس فرانسوی را اخراج کرد

لغو و تعلیق پروازها به مقصد اراضی اشغالی ادامه دارد

منابع صهیونیست: 2 روز آینده در مذاکرات تبادل اسرا تعیین‌کننده خواهد بود

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد

اعدام 5 جاسوس اسرائیل در غزه

گزارش واشنگتن‌پست از موارد متعددی که ترامپ از آنها اطلاعی ندارد!

خداحافظی متفاوت مکرون و زلنسکی

جوزپ بورل: ما نصف بمب‌های غزه را تأمین می‌کنیم

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

ترامپ: هفته بزرگی در پیش است

حدود 1500 تن از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند

یک زن رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس خواهد شد

نتانیاهو از بازگرداندن جسد یک سرباز اسرائیلی از سوریه خبر داد

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

100 کشته و مفقود در حادثه وقوع سیل شرق کنگو

پوتین: کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس ما را بی‌پاسخ گذاشت

موج بزرگ خودکشی نظامیان صهیونیست در راه است

ترامپ در تدارک فتح کنگره

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری