ایرانیان جهان

آخرين مطالب

محمدی مطرح کرد

خبر خوب مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران؛ تا 2 سال آینده همه آتش‌نشانان صاحب‌خانه می‌شوند شهرداری تهران

خبر خوب مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران؛ تا 2 سال آینده همه آتش‌نشانان صاحب‌خانه می‌شوند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی گفت: با دستور شهردار تهران تا دو سال آینده همه آتش‌نشانانی که از امکانات مسکن دولتی استفاده نکرده‌اند، صاحب‌خانه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار شهر، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، امشب -29 شهریور ماه 1402- در آستانه روز «آتش‌نشانی و ایمنی» در ویژه‌برنامه‌ای که به‌همین مناسبت در شبکه افق برای بررسی موضوعات این قشر طراحی شده بود، حضور یافت.
وی در ابتدای این برنامه با بزرگداشت روز هفت مهر روز آتش‌نشان، یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان و 61 شهید آتش‌نشان شهرداری تهران را گرامی داشت.
تلاش برای کاهش سن بازنشستگی آتش‌نشانانی که تحت پوشش تأمین اجتماعی نیستند
محمدی با اشاره به آنکه در سال‌های گذشته نارضایتی‌های معیشتی و مشکلات متعددی برای آتش‌نشان‌ها وجود داشت که موجبات نارضایتی آنان را فراهم کرده بود، بیان داشت: البته بخش بسیاری از این مشکلات با دستور شهردار تهران در سال‌های اخیر مرتفع شده است.
رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران با بیان آنکه طبق مصوبه سال 90 مجلس شورای اسلامی، آتش‌نشانی جزو مشاغل «سخت و زیان‌آور» محسوب می‌شود، اظهار کرد: همین موضوع باعث شده برای برخی از آتش‌نشانان که ذیل پوشش صندوق تأمین اجتماعی هستند، «بازنشستگی» در 20 سال خدمت محقق شود.
وی با تأکید بر آنکه البته عمده آتش‌نشان‌های شهرداری تهران تحت خدمات بیمه‌ای شرکت شهر سالم هستند و با 25 سال سابقه بازنشسته می‌شوند، افزود: رایزنی‌هایی با مجلس شورای اسلامی برای بازنشسته شدن همکاران ما که تحت پوشش تأمین اجتماعی نیستند، صورت پذیرفته و امیدواریم با عنایت نمایندگان عملیاتی شود.
محمدی اضافه کرد: البته تصویب این قانون در اختیار شهرداری تهران یا شورای محترم شهر نیست؛ بلکه بازنشستگی با 20 سال سابقه می‌باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. این فرایند زمان‌بری است. البته ما بطور همزمان تلاش می‌کنیم با مشوق‌هایی این مشکلات را برای همکارانمان جبران کنیم.
رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: مقوله «ایمنی» متأسفانه در بخش‌هایی از کشور جدی گرفته نشده است. همین باعث شده که کمبود نیرو از سنوات گذشته در سازمان آتش‌نشانی وجود داشته باشد. به این سادگی‌ها نیز قابل حل نیست. البته با دستور شهردار تهران تا سال 1410، می‌توانیم هر سال 200 تا 250 نیروی جدید جذب کنیم.
وی با اشاره به تعداد ایستگاه‌های فعال و نیروهای آتش‌نشان تهران، ادامه داد: هم‌اکنون حدود 5000 آتش‌نشان در 135 ایستگاه آتش‌نشانی وجود دارد. برای خدمت‌رسانی نسبتاً مناسب، حدود 1000 نفر کسر نیرو به مشکلات و حوادث احتمالی باید به بدنه سازمان افزوده شود.
محمدی در پاسخ به این سؤال که تنظیم شیفت کاری آتش‌نشان‌ها به چه صورت است، بیان کرد: با استاندارد جهانی می‌باید آتش‌نشان‌ها در ماه 10 روز کار کنند. البته اگر نیرو به مقدار مناسب وجود داشت، می‌توانستند از تایم استراحت بیشتری استفاده کنند. مثلاً در برخی شهرستان‌های اطراف تهران این فرصت استراحت بیشتر هم هست.
رئیس سازمان آتش‌نشانی با یادآوری آنکه 24 ساعته آتش‌نشان‌ها منتظر اعلام حادثه و اعزام به مأموریت هستند، اظهار داشت: روزی که هیچ تلفنی در 138 ایستگاه ما زنگ نخورد، روز خوب ماست! آرزوی ما این است که شهروندان تهرانی در آسایش و آرامش باشند. البته روزانه به‌طور میانگین 2 تا 3 مأموریت هر ایستگاه آتش‌نشانی برای امدادرسانی دارد.
وی اضافه کرد: در قیاس با سال‌های گذشته با فرهنگ‌سازی و اقدامات صورت‌گرفته، «مزاحمت‌های تلفنی» بسیار کمتر شده است. مردم خیلی بیشتر هوای همکاران ما و آتش‌نشانان را از این بابت دارند! شهروندان محترم می‌دانند هرکجای شهر تهران میانگین رسیدن همکاران من به محل حادثه حدود 5 دقیقه است.
محمدی در پاسخ به این سؤال که کاهش زمان امدادرسانی آتش‌نشانی چگونه محقق شده، گفت: افزایش پایگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری تهران موجبات سرعت امدادرسانی و خدمت‌رسانی ما به شهروندان شده است. الان در مقایسه با بزرگ‌ترین پایتخت‌های دنیا (مثلاً لندن یا مسکو)، تعداد ایستگاه‌های امدادرسانی آتش‌نشانی تهران، بیشتر است.
رئیس سازمان آتش‌نشانی با یادآوری آنکه این مجموعه هم‌اکنون حدود 30 عنوان خدمت را در اختیار شهروندان قرار می‌دهد، بیان داشت: حوادث روحی و جسمی از مهم‌ترین مخاطرات شغل آتش‌نشانی است. همکاران من در شهرداری تهران تحت پوشش بیمه «شهر سالم» شهرداری تهران هستند. آنها البته تحت پوشش بیمه تکمیلی و پایش سلامت سالانه نیز هستند. سرویس‌های روان‌شناسی منظم نیز در اختیار آن‌هاست.
وی تأکید کرد: البته که این امکانات مطلوب نیست؛ ای کاش یک بیمارستان ویژه آتش‌نشانان در تهران احداث می‌شد. وجود چنین بیمارستانی می‌توانست هم برای آتش‌نشانان هم برای خانواده‌های آنها امکانات مناسبی را فراهم آورد.
محمدی درباره تجهیزات و امکانات آتش‌نشانی پایتخت نیز گفت: در شهر تهران برای امدادرسانی در ساختمان‌های بلندمرتبه با نردبان‌های 64متری، امکانات مناسبی مستقر شده است. با این تجهیزات هم عملیات نجات محبوسین در آتش اتفاق می‌افتد، هم اطفای حریق. تجهیزاتی که تا ساختمان‌های حدود 20 طبقه را پوشش می‌دهند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی موضوع «مسکن» را مهم‌ترین دغدغه آتش‌نشانان دانست و افزود: با پیگیری‌های فراوان و دستور شهردار محترم تهران دو پروژه مسکونی ویژه آتش‌نشانان طراحی و عملیات اجرایی آن آغاز شده است. امیدواریم با اتمام این پروژه‌ها تا 2 سال آینده همه عزیزان ما صاحب‌خانه شوند.
وی بابیان آنکه این شرایط ویژه آتش‌نشانانی است که سابق از تسهیلات مسکن دولتی استفاده نکرده‌اند، تأکید کرد: چنین اتفاقی در تاریخ مدیریت شهری بی‌سابقه است. امیدواریم با خانه‌دار شدن همه همکاران من در سازمان آتش‌نشانی، انگیزه‌های آنان برای خدمت‌رسانی به شهروندان افزایش یابد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1067146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری

تغییر موضع معاون ترامپ درباره جنگ هندوپاکستان

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

صهیونیست ها حتی به درختان فلسطینیان هم رحم نکردند!

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد